Prokletí nebo špatná energie na nějakém pozemku se objevuje docela často. Problém nastává, když na takovém místě žijeme nebo trávíme čas. Kletby bývají většinou na odstranění komplikovanější. Záleží na okolnostech, za jakých vznikly.

Tato konkrétní, dnes už úspěšně zlomená, kletba na pozemku vznikla za švédských válek. Údajně se stalo to, že skupina toulajících se lidí, možná cikánů, chtěla najít na tomto pozemku nocleh. Venku byla zima. Možná strach vyvolaný probíhající válkou zapůsobil na místního hospodáře, který skupinku odmítl vzít pod střechu. Jedna žena z této skupiny byla těhotná a kvůli špatným podmínkám a zimě zemřela. Její partner ve smutném a zoufalém stavu proklel pozemek, aby se na něm žádný hospodář nedožil více jak 50 let.

Skutečnost, že muži z rodu žijící na tomto pozemku opravdu umírali do 50 let, potvrzovala prokletí.

Nevím kolik možných cest na zlomení existovalo. Pozemek to byl zrovna ten, na kterým jsem bydlel a z rodu jsem byl také.

Stavba kamenného kruhu, který bude postavený se záměrem čistit kletbu a celý pozemek byla cesta, jak si pozemek udobřit. V místech, kde by bylo nejlepší kamenný kruh postavit bylo z části jezírko a kruh by musel být malý, aby se tam vešel.

Původní jezírko

Původní jezírko

Přišla mi jednou na krásném pobytu na úžasném místě vize, jak to postavit, aby tam voda zůstala a vznikl tam i kamenný kruh.

Začátky byly těžké, protože bylo potřeba předělat krásné jezírko, které jsem tam před pár lety vykopal. To znamenalo ho úplně zrušit a začít znova. 🙂

Zrušené původní jezírko

Zrušené původní jezírko

Kopání nového

Kopání nového

Stavba ostrůvku pro řídící kámen

Stavba ostrůvku pro řídící kámen

Naštěstí byla úžasná podpora z jemnějších světů. Bylo cítit, jak mi pomáhají různé bytosti a vedou probíhající práci. I u výběru folie si určovaly, co chtějí. Když jsem objednal PVC folii po telefonu, stál jsem zrovna ve vykopané díře, kde mělo být netradiční jezírko. Začalo mě palet celé tělo, jasné znamení, že to není vhodné. Objednávku jsem zrušil a čekal, co přijde jako lepší možnost. Za pár dní, jsem narazil na uvědomělého pána, který pokládá kaučukovou gumu, jako izolaci jezírek.

Hlavní kámen a kaučuková guma

Hlavní kámen a kaučuková guma

Potom přišlo na stavbu kamenného kruhu. Prostření kámen, který byl umístěný jako první, ještě před položením izolace, byl po počátečním nadšení ze svého úkolu vyděšený. Asi začal cítit, s čím si bude muset poradit. Chodili jsme k němu, občas ho pohladili, aby se nebál. Později jsem mu vysvětlil, že je v plánu celkem 7 kamenů a že na to nebude sám. Tím se uklidnil a mohlo se pokračovat.

Vyrazili jsme tři do terénu hledat jeho pomocníky. Byl na dálku napojený a říkal si, koho chce a koho ne.

Podařilo se vybrat dalších 6 kamenů a rozestavět je kolem obvodu jezírka.

Umístěné všechny kameny

Umístěné všechny kameny

Všechny kameny jsme posílili vytvořením energetického bodu a propojili. Kruh začal fungovat a generovat silnou energii. Kletba zmizela. Hladina jezírka se stala atraktivní pro vodní elementární bytosti. Chvíli tam byla i docela komunikativní víla, představila se jménem Daleyeti. Radostně a hravě tančila večer na hladině.

Vodní kamenný kruh má pozitivní vliv i na lidi, kteří u něj pobývají.

Hotovo :-)

Hotovo 🙂

I leknínům se tam líbí

I leknínům se tam líbí

Vzniklo krásné, funkční dílo. Děkuji všem bytostem, které mi s ním pomáhaly. 🙂